ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Στην τελική ευθεία της επιστροφής του ο Τόμπσον που έβαλε 18 σερί σουτ στην προπόνηση: "Δεν μπορώ να περιμένω"

Ο Κλέι Τόμπσον στην Media Day των Γουόριορς
Ο Κλέι Τόμπσον στην Media Day των Γουόριορς 2021 JEFF CHIU/AP PHOTO

Ο Κλέι Τόμπσον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ και προπονείται καθημερινά με την θυγατρική των Γουόριορς στην G-League βάζοντας μάλιστα 18 σερί σουτ στην προπόνηση.

Μετά από τεράστια αναμονή, που κρατάει σχεδόν δυόμιση χρόνια, ο Κλέι Τόμπσον είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ήταν από τους πιο άτυχους παίκτες για τους Γουόριορς καθώς οι σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν εκτός για πολύ καιρό.

Πλέον, πιο έτοιμος από ποτέ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους Γουόριορς οι οποίοι έχουν κάνει από τα καλύτερα ξεκινήματά τους στην σεζόν με ρεκόρ 18-2. Ο Τόμπσον προπονείται καθημερινά με την θυγατρική ομάδα των Γουόριορς στην G-League και δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ για την επιστροφή του ευστοχώντας σε 18 σερί σουτ στην προπόνηση.

"Σιχαίνομαι την φράση 'Δεν μπορώ να περιμένω' γιατί μ αρέσει να είμαι παρών στην ζωή μου. Αλλά αλήθεια δεν μπορώ να περιμένω, μου αρέσει απίστευτα που είμαι ένας Γουόριορ", ανέφερε ο Κλέι Τόμπσον.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Σάντα Κρουζ Γουόριορς, της θυγατρικής ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ στην G-League, Σεθ Κούπερ επιβεβαίωσε την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Τόμπσον που ευστόχησε σε 18 σερί σουτ. "Μπορεί να κάνει τα πάντα στην προπόνηση επομένως ό,τι κάνει το κάνει στο 100%. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον κρατάει πίσω. Τα κάνει όλα και δείχνει πολύ καλά κάνοντάς τα. Έβαλε 18 σερί σουτ".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ