NBA

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Ο Κλέι Τόμπσον μπήκε στην τελική ευθεία της επιστροφής μετά από δυόμιση χρόνια

Ο Κλέι Τόμπσον
Ο Κλέι Τόμπσον PHOTO CREDITS: © 2021 JEFF CHIU / AP IMAGES

Ο Κλέι Τόμπσον πήρε το "πράσινο φως" από το ιατρικό επιτελείο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προκειμένου να συμμετάσχει -άνευ περιορισμών- στο φουλ προπονητικό πρόγραμμα του Στιβ Κερ. Έτοιμος για την επιστροφή στην δράση.

Μετά από τεράστια αναμονή, που κρατάει σχεδόν δυόμιση χρόνια, ο Κλέι Τόμπσον είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήρε το "πράσινο φως" από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας προκειμένου να συμμετάσχει -άνευ περιορισμών- στο προπονητικό πρόγραμμα από εδώ και πέρα, κοιτάζοντας πλέον την επάνοδο στο ΝΒΑ, σε περίπου ένα μήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Athletic, στον οργανισμό περιμένουν πως θα είναι σε θέση να ξαναπατήσει παρκέ σε επίσημη υποχρέωση των "Πολεμιστών" τις ημέρες που προηγούνται των Χριστουγέννων.

Θυμίζουμε πως ο Κλέι Τόμπσον αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Game 6 των Τελικών του ΝΒΑ, στις 13 Ιουνίου 2019. Τότε που έκοψε τον χιαστό στο αριστερό γόνατο, για να ακολουθήσει μετά από ενάμιση χρόνο η ρήξη αχιλλείου.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ