ΑΡΗΣ

Στην Σλοβακία ο Γκαβέλ

Στην Σλοβακία ο Γκαβέλ
Γκάβελ

Για την Σλοβακία αναχώρησε το πρωί ο Αντόν Γκαβέλ λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική του ομάδα

Οι υποχρεώσεις του Γκαβέλ με την Εθνική Σλοβακίας είναι για τους προκριματικούς αγώνες για την άνοδο του από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία της FIBA εν όψει των Ευρωμπάσκετ το 2011. Το πρόγραμμα των παιχνιδιών όπου θα συμμετάσχει ο γκαρντ του Άρη έχει ως εξής: 10/09 Σλοβακία–Σουηδία
13/09 Γεωργία–Σλοβακία
17/09 Σλοβακία–Λουξεμβούργο
20/09 Ιρλανδία-Σλοβακία.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι σε ρυθμούς ομάδας μπήκαν από σήμερα οι Σον Μάρσαλ και Σπένσερ Νέλσον σε αντίθεση με τον Μπλάγκοντα Σέκουλιτς που ταλαιπωρείται από μία σύσπαση στη μέση του. Ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή του Άρη την Πέμπτη στην Ιταλία.

Από την πλευρά του ο Κίκι Κλαρκ σε δηλώσεις του σχετικά με τον ρόλο του στον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου τόνισε: " Σαν πλέι μέικερ θα κάνω ότι χρειαστεί η ομάδα από μένα. Γνωρίζω ότι ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός στον Άρη από ότι στο Αιγάλεω όπου δεν θα χρειάζεται να σκοράρω τόσο πολύ όσο να οργανώνω το παιχνίδι της ομάδας".

Όσο για τον Σάββα Ηλιάδη επισήμανε ότι: " Σίγουρα δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που έγιναν πέρυσι. Για αυτό οφείλουμε να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς και να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα", και πρόσθεσε: " Σε καμία περίπτωση να μην επαναπαυτούμε και να έχουμε διαφορετική κατάληξη στο τέλος της περιόδου σε σχέση με την περσινή", ενώ δεν έκρυψε ότι: "Μας έχει πειράξει όλους που μετά από δυο χρόνια δεν θα είμαστε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα αν και το Eurocup πρόκειται για έναν θεσμό με καλές ομάδες και πολλές αυτές με πολύ μεγάλα μπάτζετ. Για αυτό λοιπόν και θα πρέπει να προχωρήσουμε βήμα βήμα".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ