ΑΡΗΣ

Πρώτο φιλικό, τρεις προφυλάξεις

Πρώτο φιλικό, τρεις προφυλάξεις
Προετοιμασία

Χωρίς τους Σέκουλιτς, Νέλσον και Μάρσαλ αγωνίστηκε ο Άρης στο φιλικό απέναντι στη ΜΕΝΤ

Από τους τρεις το πιο σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να έχει ο Σέκουλιτς που ταλαιπωρείται από μία σύσπαση στη μέση. Ο διεθνής Μαυροβούνιος μάλιστα υπάρχει ενδεχόμενο ακόμα και να μην ακολουθήσει την Πέμπτη την υπόλοιπη αποστολή στην Ιταλία όπου είναι να δώσει οχτώ δυνατά φιλικά παιχνίδια.
Σίγουρα απών από αυτά θα είναι ο Σλοβάκος Αντόν Γκαβέλ που αύριο αναχωρεί για την πατρίδα του λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της χώρας στον δρόμο της ανόδου στην Α΄ κατηγορία της FIBA.Όσον αφορά τον Δημήτρη Χαριτόπουλο είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει την αποστολή του Άρη και στην Ιταλία εκτός από την παρουσία του από την πρώτη μέρα στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας.

Αυτό άφησε να εννοηθεί σήμερα ο Ματσόν τονίζοντας πως κατά 90% αυτό θα συμβεί. Ο Έλληνας φόργουορντ μάλιστα αποτέλεσε και το κεντρικό πρόσωπο του σημερινού φιλικού με την ΜΕΝΤ στην Νάουσα όταν και αποδοκιμάστηκε από φίλαθλο της ομάδας κάτι που όταν επαναλήφθηκε στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας.

Όσο για τον Μπλάγκοντα Σέκουλιτς επισήμανε ότι: "Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με κόσμο και παράδοση και τα στοιχεία αυτά αποτέλεσαν έναν από τους βασικούς λόγους που ήρθα. Για αυτό και θα φροντίσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω και εγώ η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Τέλος ο Σον Μάρσαλ στάθηκε στο δέσιμο της ομάδας λέγοντας: "Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά σαν χαρακτήρες τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού έχουμε την ευκαιρία σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας από την πρώτη μέρα να ερχόμαστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον στοιχείο που θα μας βοηθήσει να γίνουμε ομάδα"






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ