ΑΡΗΣ

Στάση στο ΣΕΦ για τον Άρη πριν το Μιλάνο

Στάση στο ΣΕΦ για τον Άρη πριν το Μιλάνο
Χάγκινς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης θέλοντας και μη καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα στο Βενετόκλειο της Ρόδου από τον Κολοσσό στρέφοντας την προσοχή στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 32 του Eurocup.

Η ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου στο φινάλε του Α΄ γύρου της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θέλοντας και μη μπαίνει από όλους στον Άρη στο χρονοντούλαπο δεδομένου ότι σε δύο μέρες ακολουθεί το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 32 του Eurocup.

Η μίνι προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη θα γίνει σε δύο σκέλη. Καταρχήν το απόγευμα της Κυριακής (10/1) στο βοηθητικό του ΣΕΦ που διεξήχθη παρόντος όλων των παικτών της ομάδας και ακολούθως αύριο το βράδυ στο Μιλάνο. Στην έδρα της Αρμάνι.

Στις τάξεις του Άρη δεν υπάρχουν περιθώρια απογοήτευσης για την ήττα στη 13η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Κάτι που ισχύει και στις νίκες, και επειδή "το μπάσκετ είναι το αύριο" όπως δήλωνε ο άλλοτε τεχνικός του Άρη Αντρέα Ματσόν εκεί όπου υπάρχει το ραντεβού με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Σε ένα παιχνίδι όπου το που ο Άρης έχει την ευκαιρία με νίκη να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup. Στη φάση των 16 όπου θα υπάρχουνε διπλά παιχνίδια στο κυνήγι της πρόκρισης σε μία λογική που θα ισχύσει μέχρι τον τελικό.

Το θετικό για τον Πρίφτη είναι ότι είχε στο παρκέ του βοηθητικού του ΣΕΦ όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον τεχνικό του Άρη να απέφυγε οποιαδήποτε ομιλία για τα όσα δεν έγιναν χθες στο Βενετόκλειο με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον Κολοσσό.

Εν τω μεταξύ εκτός παρκέ στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τη σύμφωνη γνώμη και του Πρίφτη έχει γίνει η αρχή για την παραμονή του Τζαμέλ Χάγκινς. Μετά το τέλος του νοκ άουτ ημιτελικού του Κυπέλλου είχε υπάρξει ένα πρώτο τετ α τετ του Μάνου Λάσκαρη με τον εκπρόσωπο του Αμερικανού Μάριου Ολόμπιου. Η συνέχεια δόθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ την περασμένη Πέμπτη (7/1) παρουσία και του Αμερικανού του εκπροσώπου Αντρέ Μπακ. Πρόταση μπορεί να μην υπήρξε ωστόσο έγινε η αρχή για την παραμονή του Χάγκινς με τους Ουότερς και ΜακΝιλ να παίρνουνε τη σκυτάλη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ