MUNDOBASKET 2023

Σρούντερ: "Σέβομαι τον Κλέμπερ και την καριέρα του, ελπίζω να δεχθεί τη συγγνώμη μου"

Σρούντερ: "Σέβομαι τον Κλέμπερ και την καριέρα του, ελπίζω να δεχθεί τη συγγνώμη μου"
FIBA

Ο Ντένις Σρούντερ απολογήθηκε δημόσια στον Μάξι Κλέμπερ μετά τη δριμεία κριτική που του άσκησε. Κριτική που έκανε τον Γερμανό σέντερ να θέσει εαυτόν εκτός Εθνικής για το MundoBasket 2023.

Το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους της Εθνικής Γερμανίας προσπάθησαν να φτιάξουν τόσο ο αρχηγός Ντένις Σρούντερ, όσο και ο προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ.

Αμφότεροι τοποθετήθηκαν επίσημα επί του θέματος που δημιουργήθηκε μετά τη σφοδρή κριτική που άσκησε ο γκαρντ των Ράπτορς στον Μάξι Κλέμπερ για την απουσία του από το EuroBasket 2022 και έπειτα από την απόφαση του σέντερ των Μάβερικς να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας ενόψει του MundoBasket 2023, νιώθοντας ανεπιθύμητος.

"Θέλω να απολογηθώ στον Μάξι και στην οικογένειά του για όσα είπα και για τη δυσφορία που προκάλεσα. Δεν ήταν η πρόθεσή μου να φέρω κανέναν σε μία άβολη θέση ή να προκαλέσω ανησυχία στην ομάδα μου. Η πρόθεση μου ήταν να στηρίξω την ομάδα μου και να ξεκαθαρίσω ότι θα κάνω τα πάντα γι' αυτή.

Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό από την πλευρά μου με τον Κλέμπερ. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι είμαι άμεσος τύπος και υποθέτω πάντα ότι το άτομο με το οποίο μιλάω καταλαβαίνει τι εννοώ. Όπως αποδείχθηκε αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Εξακολουθώ να εκτιμώ και να σέβομαι αυτόν και την καριέρα του και ελπίζω να δεχθεί τη συγγνώμη μου.

Δεν θα απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό και ανυπομονώ για την ομάδα και το Παγκόσμιο Κύπελλο", ανέφερε ο Σρούντερ.

"Η κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν ατυχής, αλλά τη λύσαμε εσωτερικά κατόπιν συζήτησης και αναλογισμού. Ο Ντένις έδειξε δύναμη με την απολογία του. Ο Ντένις φροντίζει τους συμπαίκτες του. Είναι περήφανος και νιώθει μεγάλη τιμή που εκπροσωπεί τη χώρα του. Ανυπομονούμε για την έναρξη της προετοιμασίας και το χτίσιμο της χημείας της ομάδας", σημείωσε από την πλευρά του ο κόουτς Χέρμπερτ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ