MUNDOBASKET 2023

Mundobasket 2023: Χωρίς τον Μάξι Κλέμπερ η Γερμανία λόγω των δηλώσεων του Σρούντερ

Ο Μαξ Κλέμπερ με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Μαξ Κλέμπερ με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2023 SAM HODDE/ ASSOCIATED PRESS

Χωρίς τον Μάξι Κλέμπερ θα παρααχθεί η Γερμανία στο Mundobasket 2023, με τον Γερμανό φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς να παίρνει την απόφαση να μην συμμετάσχει σε αυτό, μετά τα όσα δήλωσε ο Ντένις Σρούντερ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Με την απουσία του NBAer, Μάξι Κλέμπερ θα κληθεί να αγωνιστεί στο Mundobasket 2023 η Γερμανία, με τον φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς να παίρνει αυτή την απόφαση μετά τα όσα δήλωσε ο Ντένις Σρέντερ το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο Ντένις Σρούντερ είχε ασκήσει κριτική στον Κλέμπερ για το γεγονός πως δεν είχε δώσει το παρών στο Eurobasket 2022, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον παίκτη των Μάβερικς, ο οποίος ανακοίνωσε πως δεν θα φορέσει τη φανέλα της Γερμανίας στην επερχόμενη διργάνωση.

Συγκεκριμένα, μέσω δήλωσής του στο περιοδικό BIG Magazine, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ξεκίνσα αυτό το καλοκαίρι με πλήρες κίνητρο να αγωνιστώ με την εθνική Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, τα πρόσφατα ατυχή και απαράδεκτα δημόσια σχόλια για μένα, έχουν καταστήσει 100% ξεκάθαρο ότι δεν είμαι ευπρόσδεκτος στην εθνική ομάδα.

Στόχος μου δεν είναι να καταστρέψω την καλή χημεία της ομάδας του προηγούμενου καλοκαιριού. Ούτε θέλω να είμαι πηγή αντιπερισπασμού. Συνεπώς, έχω αποφασίσει πως είναι το καλύτερο να μην παίξω. Θα υποστηρίζω την ομάδα ως οπαδός. Δεν έχω πρόθεση να επεκταθώ περισσότερο δημόσια σε αυτό το θέμα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην εθνική ομάδα"

Η Γερμανία βρίσκεται στο Group E μαζί με τη Φινλανδία, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΓΕΡΜΑΝΙΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ