NCAA

Σοκαριστική πρόταση από Αμερικανίδα προπονήτρια: "Αφήστε τα τεστ covid, ας παίξουμε μπάσκετ"

Σοκαριστική πρόταση από Αμερικανίδα προπονήτρια: "Αφήστε τα τεστ covid, ας παίξουμε μπάσκετ"

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση της Κιμ Μάλκι, προπονήτριας της γυναικείας ομάδας του πανεπιστημίου Μπέιλορ, που ζήτησε να σταματήσουν οι έλεγχοι covid πριν και κατά τη διάρκεια των Final Four στο NCAA και το NCAAW.

Η γυναικεία ομάδα του Μπέιλορ (28-3) έκανε σπουδαία προσπάθεια, στο τέλος όμως ηττήθηκε από το Κονέκτικατ (28-1) με 69-67, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στο Final Four του NCAAW. Μια φάση στο φινάλε, ένα non-call προκάλεσε αρκετή "φασαρία", περισσότερη όμως προκάλεσε η Κιμ Μάλκι, η προπονήτρια του Μπέιλορ με μια δήλωσή της στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

"Μετά από τα σημερινά και από τα αυριανά ματς, θα μείνουν τέσσερις ομάδες στο γυναικείο και τέσσερις στο ανδρικό τουρνουά. Θα πω κάτι σε όλους σας, δεν νομίζω ότι οι κουβέντες μου θα έχουν αξία, όμως πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουν οι έλεγχοι covid. Δεν θα είναι ντροπή να βρεθούν παίκτες θετικοί στον κορονοϊό και να χάσουν το Final Four; Πρέπει να ξεχάσουμε τα τεστ και να αφήσουμε τις ομάδες να παλέψουν στα Final Four" είπε η Μάλκι, για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Η Αμερικανίδα προπονήτρια νόσησε τα Χριστούγεννα, μετά από επαφή με μέλος της οικογένειάς της, γύρισε τον Ιανουάριο στη θέση της, ωστόσο φαίνεται πως κάτι δεν έχει καταλάβει σωστά σχετικά με την πανδημία που έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 550 χιλιάδες Αμερικανούς και σχεδόν τρία εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

TAGS NCAA ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ