ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ

Σλούκας: Τα ουρλιαχτά του Ισπανού εκφωνητή και η σιγή του Τούρκου εκφωνητή στο buzzer-beater με την Αναντολού Εφές

Σλούκας: Τα ουρλιαχτά του Ισπανού εκφωνητή και η σιγή του Τούρκου εκφωνητή στο buzzer-beater με την Αναντολού Εφές
PRINTSCREEN

Ένα τεράστιο σουτ, δύο εκ διαμέτρου αντίθετες αντιδράσεις από τους εκφωνητές του αγώνα. Δείτε το buzzer-beater του Κώστα Σλούκα κόντρα στην Αναντολού Εφές με ισπανική περιγραφή, όπου ο σχολιαστής ούρλιαζε, αλλά και με τούρκικη, όπου ο Τούρκος εκφωνητής "πάγωσε".

Ο Κώστας Σλούκας ευστόχησε σε buzzer-beater τρίποντο στο φινάλε της παράτασης του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, δίνοντας την νίκη στους "ερυθρόλευκους" (87-85) και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Και αυτό οδήγησε - προφανώς - σε διαφορετικές αντιδράσεις τους σχολιαστές του αγώνα ανά την Ευρώπη.

Με τον αγώνα να ολοκληρώνεται με συγκλονιστικό τρόπο, ο Ισπανός σχολιαστής που περιέγραφε το παιχνίδι "τρελάθηκε" στο καλάθι του Σλούκα και άρχισε να ουρλιάζει στο μικρόφωνο, σε μία απίστευτη στιγμή. Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος σχολιαστής βρισκόταν στο άλλο άκρο, αφού όταν ο Σλούκας ευστόχησε στο τρίποντο "πάγωσε" και σταμάτησε να μιλάει για λίγα δευτερόλεπτα, πριν βρει το κουράγιο να περιγράψει τι είχε μόλις συμβεί.

Δείτε και ακούστε το buzzer-beater με ισπανική περιγραφή:

Δείτε και ακούστε το buzzer-beater του Σλούκα με τούρκικη περιγραφή:

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ