ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Κόντρα στους καλύτερους"

Σκαραφίγκας: "Κόντρα στους καλύτερους"
INTIME SPORTS

Ο Πανελευσινιακός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό την Κυριακή (8/12, 5μ.μ.-NV3) και ελπίζει σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στην "καλύτερη ομάδα της Ευρώπης", όπως χαρακτηριστικά λέει ο Γιώργος Σκαραφίγκας

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό (8/12, 5μ.μ-NV3).

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του Πανελευσινιακού υποστήριξε ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει τους καλύτερους στην Ευρώπη και ότι θα πρέπει να προσπαθήσει ιδιαίτερα για να φανεί ανταγωνιστική.

"Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και αυτό τα λέει όλα από μόνο του για την δυσκολία της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο παίζοντας ένα μπάσκετ που χαίρεσαι να το βλέπεις", σχολίασε ο Γιώργος Σκαραφίγκας και συμπλήρωσε:

"Εμείς από την μεριά μας έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς και αυτό δεν μας επιτρέπει να φανούμε όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ώστε ο κόσμος που θα έρθει να δει ένα ωραίο παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Μελισσαράτος υπογράμμισε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς μέσα στην έδρα μας, θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Γνωρίζουμε την δυναμικότητα του Ολυμπιακού και μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτή την αναμέτρηση. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος για εμάς και εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ