ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Σφαιρόπουλος: "Τεράστια η πίεση, το NBA δυσκολεύει την αγορά"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε φάση από αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε φάση από αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague EUROKINISSI

Για τις συγκυρίες που δεν επιτρέπουν στη Μακάμπι να βρει παίκτες στην αγορά μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά από την ήττα από την Χάποελ στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ.

Για την πίεση που αισθάνεται ο ίδιος και οι αθλητές του μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά από την ήττα της Μακάμπι από την Χάποελ στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος σύμφωνα με τα ισραηλινά media βρίσκεται υπ' ατμόν, εξήγησε ότι θα ήθελε να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ του, όμως οι συγκυρίες δεν είναι ευνοϊκές εξαιτίας και της διασποράς του κορονοϊού που έχει γονατίσει το NBA τις τελευταίες εβδομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

"Είναι μία κακή βραδιά για τον σύλλογο, πραγματικά θέλαμε να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη και θέλω να απολογηθώ για την ήττα. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάσταση. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες, όπως ότι κάναμε κακή προετοιμασία λόγω απουσιών ή ότι δεν ήμασταν σε καλή φυσική κατάσταση. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε από αυτή την κατάσταση.

Δεν παίζουμε καλά, η πίεση είναι τεράστια και με αυτή την πίεση, δεν μπορείς να βάλεις εύκολα καλάθια. Κάναμε 21 λάθη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν γίνεται να κάνεις 21 λάθη. Αυτός ο αριθμός δείχνει πόσο έντονη είναι η πίεση. Η αγορά δεν έχει πολλές ευκαιρίες, γιατί το NBA αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κορονοϊό και δίνει προσωρινά συμβόλαια. Δεν θέλουμε να φέρουμε παίκτη απλά για να τον φέρουμε".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ