ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Sport5: "Συνεδριάζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, υπ' ατμόν ο Σφαιρόπουλος"

Ο Σφαιρόπουλος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι
Ο Σφαιρόπουλος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι INTIME

Υπ' ατμόν βρίσκεται ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όπως μεταδίδουν ισραηλινά media, μετά από την ήττα της Μακάμπι από την Χάποελ στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ.

Οι επτά σερί ήττες στη EuroLeague έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο κλίμα στο Τελ Αβίβ, με την Μακάμπι να βρίσκεται σε δεινή θέση στην διοργάνωση (έχει στόχο την οκτάδα και τα playoffs) και την διοίκησή της να σκέφτεται πλέον μια ενδεχόμενη αλλαγή στον πάγκο, καθώς το βράδυ της Κυριακής (26/12) η ιστορική ομάδα λύγισε και εντός συνόρων, από την Χάποελ Τελ Αβίβ με 83-82.

Αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης το Sport5 έγραψε πώς "ίσως ακόμη και απόψε να ολοκληρωθεί η θητεία του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην ομάδα, καθώς η διοίκησή της θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία. Ήρθε το τέλος του δρόμου; Η ασυλία δεν υπάρχει πλέον, μετά από την τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα σε χρονιά από την περίοδο 2013/14, ενώ μετά από το τέλος του αποψινού αγώνα ο Έλληνας προπονητής δεν έκανε δηλώσεις, ενώ προηγουμένως είχε και μια έντονη συνομιλία με τον Τζέιλεν Ρέινολντς".

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα οι οπαδοί της Μακάμπι αποδοκίμασαν την ομάδα, με τον Σφαιρόπουλο να εκρήγνυται, να ζητάει την υποστήριξή τους, αλλά την κατάσταση να μην βελτιώνεται καθώς ακολούθησαν και νέες ήττες που έκαναν ακόμη πιο βαρύ το κλίμα.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ