STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Λειτουργήσαμε σαν ομάδα"

Σφαιρόπουλος: "Λειτουργήσαμε σαν ομάδα"
INTIME SPORTS

Σωστή συγκέντρωση και ενέργεια είχαν οι παίκτες του Πανιωνίου στο ματς με τον Ίκαρο, σύμφωνα με τον τεχνικό των Νεοσμυρνιωτών, Γιάννη Σφαιρόπουλο. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο Πανιώνιος ξεπέρασε το εμπόδιο του Ικάρου Καλλιθέας χωρίς δυσκολίες με 86-62, με τους παίκτες της ομάδας να πραγματοποιούν πολύ καλό παιχνίδι.

" Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήμασταν έτοιμοι μετά από μεγάλη διακοπή. Είχαμε τη σωστή συγκέντρωση και τη σωστή ενέργεια", είπε ο Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

" Ήταν δύο στοιχεία που θέλαμε να βγάλουμε στο παρκέ. Πιέσαμε τον Ίκαρο κι έχοντας σαν στόχο να βγάλουμε τον Ίκαρο από το παιχνίδι του, θεωρώ ότι τα καταφέραμε καλά. Κρατήσαμε τον Γκίμπσον εκτός ρυθμού που είναι ο άξονας του Ικάρου. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα, είμαστε μια οικογένεια και όλοι δουλεύουμε για το καλό της ομάδας. Ο Γιώργος έχει κάνει πολλή καλή δουλειά με τον Ίκαρο και ξέραμε ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς.

Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την παρουσία στα πλέι-οφ και την εικόνα του φέτος. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε αυτό που κερδίσαμε όλη τη σεζόν στους 10 μήνες. Είναι σκληρό το σύστημα των πλέι-οφ, αφού σε 1 εβδομάδα παίζεις για τη 3η θέση την οποία κέρδισες στην κανονική περίοδο, έτσι όμως είναι τα πλέι-οφ. Η τελευταία εντύπωση μένει, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διατηρήσουμε τη θέση μας".

Ο Δημήτρης Αγραβάνης είπε: " Κάναμε μια καλή προσπάθεια, βγάλαμε ενεργεία ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα και φτάσαμε στη νίκη. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στα πλέι-οφ".

Καλαφατάκης: "Η διακοπή μας έκανε να χάσουμε τον ρυθμό"

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε: " Συγχαρητήρια στον Γιάννη για όλη την εικόνα της ομάδας. Όταν ήρθα στην ομάδα ο στόχος ήταν να βγούμε ένατοι. Επειδή όμως ήμασταν έκτοι και βρεθήκαμε έβδομοι, αυτό μας δίνει μια πίκρα. Βέβαια δεν αλλάζει την εικόνα και την επιτυχία μας, η οποία αφορά τη διοίκηση, τους παίκτες και όλους μέσα στον Ίκαρο. Δεν μπορεί μια κακή εμφάνιση να αλλάξει την συνολική μας εικόνα".

Στη συνέχεια είπε: " Η διακοπή μας έκανε να χάσουμε το ρυθμό, δεν βρήκαμε αντίπαλο για φιλικό, εν’ αντιθέσει με τον Πανιώνιο που έπαιξε όπως πρέπει. Είναι παράδειγμα η εικόνα του σε αυτό το ματς. Δεν αντιδράσαμε σωστά, ξέραμε ότι θα πιέσουν τον Γκίμπσον, δουλέψαμε σε αυτό, αλλά δεν έγινε κάτι. Ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Συνεχίζουμε με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, θέλουμε να ευχαριστηθούμε αυτά τα παιχνίδια, κανείς δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία των παιδιών. Τα παιδιά δώσανε το 100% στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα και δεν έχω κανένα παράπονο, όπως και από τη διοίκηση, αλλά και από τους συνεργάτες μου".

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης ανέφερε: " Δυστυχώς ξεκινήσαμε με κακή άμυνα, ο Πανιώνιος πίεζε μας έβγαλε εκτός ρυθμού και πήρε τη διαφορά. Πρέπει να δουλέψουμε αυτές τις μέρες για τα πλέι-οφ, φυσικά μόνο σε θαύμα μπορούμε να ελπίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Θα αγωνιστούμε, όμως, για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να χαρούμε την παρουσία μας στα πλέι-οφ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ