ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε καλό δρόμο με Σαρικόπουλο

Σε καλό δρόμο με Σαρικόπουλο
INTIME SPORTS

Σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος είναι ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ο Παναθηναϊκός έχει στραμμένη την προσοχή του σε διάφορα μέτωπα, καθώς συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη στελέχωση του ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι "πράσινοι", λοιπόν βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ο νεαρός Έλληνας σέντερ πραγματοποίησε μία καλή και "γεμάτη" σεζόν με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης που τερμάτισε στην τρίτη θέση της Basket League ΟΠΑΠ, παίρνοντας παράλληλα μετά τον τραυματισμό του Στίβεσον ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Οι δύο πλευρές είναι "ζεστές" στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ του Σαρικόπουλου και της "πράσινης" ΚΑΕ, καθώς ο παίκτης ξεκουράζεται αυτές τις ημέρες και βρίσκεται εκτός Αθηνών. Με την επιστροφή του, πάντως αναμένονται και εξελίξεις.

Σε περίπτωση που οι συζητήσεις με τον Σαρικόπουλο προχωρήσουν και οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, ο αθλητής θα αποτελέσει τον έκτο Έλληνα του "τριφυλλιού" μετά τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Μάικ Μπράμος, Κώστα Τσαρτσαρή, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αλλά και τον Βασίλη Ξανθόπουλο που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ