ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σουν Γιούε για Παναθηναϊκό

Σουν Γιούε για Παναθηναϊκό

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι βρίσκεται ο Σουν Γιούε, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Λος Άντζελες Λέικερς (video).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του παίκτη από την Κίνα, σε μία προσπάθεια να ανοίξει την πόρτα σε νέες αγορές και να φέρει επιπλέον έσοδα στον σύλλογο.

Όπως αναφέρει το "eurohoops.net" οι "πράσινοι" φαίνεται να εξετάζουν την απόκτηση του Σουν Γιούε, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και τώρα είναι ελεύθερος.

Ο Κινέζλος γκαρντ επιλέχτηκε στο νούμερο 40 του ντραφτ το 2007 και βρέθηκε για τη σεζόν 2008-09 στο ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς. Στη συνέχεια εκείνοι τον έστειλαν στο NBDL και στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς.

Σε έξι αγώνες εκεί είχε 9,8 πόντους, 3,3 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2,3 κοψίματα. Στη συνέχεια γύρισε στην Κίνα, όπου έπαιξε μέχρι το φετινό καλοκαίρι στους Ολίμπιανς στο Πεκίνο.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "tritaskis.it" ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Γιόνας Μασιούλις, ο οποίος την περασμένη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας με τη Σιένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ