ΣΙΕΝΑ

Σάμερς: "Θα δώσω τα πάντα!"

Georgetown's DaJuan Summers, left, dunks in front of Florida International's Marlon Bright during the second half of an NCAA college basketball game Tuesday, Dec. 23, 2008, in Washington. Georgetown won 76-38. (AP Photo/Nick Wass)
Georgetown's DaJuan Summers, left, dunks in front of Florida International's Marlon Bright during the second half of an NCAA college basketball game Tuesday, Dec. 23, 2008, in Washington. Georgetown won 76-38. (AP Photo/Nick Wass) AP

Ο Νταχουάν Σάμερς μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στη Σιένα και να παίξει για τον Σιμόνε Πιανιτζάνι, ενώ αποκάλυψε με ποιον επικοινώνησε πριν πει το "ναι"

Στα 23 του χρόνια ο Αμερικανός φόργουορντ αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό και να κερδίσει εμπειρίες από το ιταλικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα της Σιένα.

Όσο για τη θέση που θα τον χρησιμοποιήσει ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, δεν δείχνει να τον προβληματίζει ιδιαίτερα: "Μπορώ να παίξω τόσο στη θέση "3" όσο και στο "4". Άλλωστε, δεν είναι τελείως διαφορετικοί ρόλοι μέσα στην ομάδα.

Όποιος παίζει σε αυτές τις θέσεις, θα πρέπει να ξέρει να κινείται, να αμύνεται δυνατά και να περνάει την μπάλα στη ρακέτα. Δεν είναι σημαντικό σε ποια θέση θα παίζω, αλλά το πως θα παίζω για να βοηθάω τη νέα μου ομάδα".

Με ποιον παίκτη όμως μίλησε πριν πάρει την τελική του απόφαση; "Μίλησα με τον Ντέιβιντ Χόκινς, πριν πάρω την απόφασή μου. Μου είπε πολλά πράγματα για την ομάδα. Ήδη γνωρίζω κάποιους από τους νέους μου συμπαίκτες και δεν θα είναι πρόβλημα να προσαρμοστώ. Θα δώσω τα πάντα στη Σιένα".

Όσο για το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο της νέας του ομάδας, ο Αμερικανός σχολίασε: "Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στο γήπεδο για να παίξω και έχω ανάγκη την υποστήριξη τους".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ