NBA

Σακίλ Ο'Νιλ σε Μοράντ: "Δεν είσαι ράπερ, είσαι παίκτης NBA, εσύ το έκανες αυτό στον εαυτό σου"

Σακίλ Ο'Νιλ σε Μοράντ: "Δεν είσαι ράπερ, είσαι παίκτης NBA, εσύ το έκανες αυτό στον εαυτό σου"
PRINTSCREEN

Ο Σακίλ Ο'Νιλ πήρε θέση για το περιστατικό με την τιμωρία του Τζα Μοράντ λόγω του περιστατικού με το LIVE στο Instagram όπου είχε μαζί του περίστροφο, λέγοντας σκληρές αλήθειες και δίνοντας συμβουλές στον σταρ των Γκρίζλις.

Ο Τζα Μοράντ βρίσκεται στο επίκεντρο επειδή έδειξε σε live στο Instagram ένα περίστροφο. Οι Γκρίζλις τον τιμώρησαν σε πρώτο χρόνο με δύο αγώνες, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και απενεργοποίησε τα social media, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, ο Άνταμ Σίλβερ θέλει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά.

Ο Σακίλ Ο'Νιλ από την πλευρά του πήρε θέση για το θέμα και προσπάθησε να συμβουλεύσει τον σταρ των Γκρίζλις, αλλά χωρίς να του χαϊδέψει τα αυτιά μιλώντας σε εκπομπή στο NBA TV.

"Ήταν κακή απόφαση και επιλογή. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανε. Αυτός ήταν που πάτησε το κουμπί στο κινητό του και έκανε το live. Αν δεν το έκανε αυτό, δεν θα μαθαίναμε τίποτα" ανέφερε αρχικά ο Hall of Famer σέντερ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Γιατί ήσουν σε στριπτιτζάδικο χωρίς μπλούζα, γιατί κυκλοφορούσες με όπλο και γιατί πάτησες το live; Πρέπει να σταματήσεις να μπαίνεις σε θέση όπου μπορούν να σου στερήσουν αυτά για τα οποία δούλεψες σκληρά".

Ακολούθως ο Σακίλ τόνισε: "Έχω δει τα βιντεο με τον πατέρα σου να σε προπονεί, ή αυτό που έχεις πάρει σπίτι στους γονείς σου. Υπάρχει το γράμμα του νόμου, τι μπορείς να πεις και τι να κάνεις, αλλά και η κοινή λογική. Στεναχωριέμαι για αυτόν, αλλά κυρίως για τους γονείς του και αυτά που περνούν.

Όταν ετοιμάζεσαι να κάνεις μία κακή επιλογή επιλογή - όχι λάθος, αλλά κακή επιλογή - σκέψου τους γονείς σου, τα παιδιά σου. Δεν θα τον κατηγορήσω, ξέρει ότι έκανε λάθος. Αυτός όμως μπήκε σε αυτη τη θέση. Δεν ήταν ανάγκη να μπει live. Μπορούσε να μην το κάνει. Δεν είσαι ράπερ, είσαι παίκτης NBA. Δεν ξέρω από πού είσαι, ποιος κάνει παρέα με τον μπαμπά σου. Όταν εσύ παίρνεις μία απόφαση, πρέπει να είσαι έξυπνος. Πρέπει να σταματήσουμε να μπαίνουμε σε αυτή την θέση όπου ο κόσμος μπορεί να μας στερήσει αυτά για τα οποία έχουμε δουλέψει".

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Ο'Νιλ τόνισε :"Δεν θέλω να ακούω τι θα κάνουν οι χορηγοί του. Έχουμε δει τι συμβαίνει στο παρελθόν όταν κάποιος παίκτης κάνει κάτι λάθος. Πρέπει να θυμόμαστε όμως ότι ο Μοράντ είναι αυτός που πήρε την απόφαση να κάνει ό,τι έκανε. Αυτός πάτησε το κουμπί. Αυτός το έκανε αυτό στον εαυτό του, δεν τον τράβηξε VIDEO κάποιος άλλος ενώ απλώς χόρευε. Δεν θα του επιτεθώ, πρέπει να αντέξει αυτά που έρχονται και ξέρω ότι έχει στήριξη. Οι φίλοι του όμως δεν πρέπει να λένε σε όλα ναι. Πρέπει να τον κρατούν στην τάξη. Αυτό κάνουν οι δικοί μου φίλοι".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ