NBA

Τζα Μοράντ: Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περίστροφο που επέδειξε στα social media

Memphis Grizzlies guard Ja Morant reacts as the team trails the Denver Nuggets during the second half of an NBA basketball game Friday, March 3, 2023, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Memphis Grizzlies guard Ja Morant reacts as the team trails the Denver Nuggets during the second half of an NBA basketball game Friday, March 3, 2023, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) © 2023 DAVID ZALUBOWSKI / AP IMAGES

Η απομάκρυνση από το rotation των Μέμφις Γκρίζλις είναι το μικρότερο κακό για τον Τζα Μοράντ αφού η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περίστροφο που επέδειξε στο Instagram Live.

Ο Τζα Μοράντ αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο ΝΒΑ για λόγους που δεν άπτονται των αθλητικών επιδόσεών του. Η επίδειξη ενός όπλου στα social media έφεραν την άμεση απομάκρυνσή του -μέχρι νεωτέρας- από το rotation των Μέμφις Γκρίζλις, τούτο όμως είναι το μικρότερο εκ των προβλημάτων που έχει ο εκρηκτικός πόιντ γκαρντ.

Όπως αναφέρει το TMZ, το θέμα απασχολεί πλέον (και) την Αστυνομία, η οποία άνοιξε φάκελο και ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει τυχόν παράνομες πράξεις του Τζα Μοράντ, όπως η οπλοχρησία/οπλοκατοχή.

Σε πρώτη φάση, ουδέν σχόλιο έγινε από τους αρμόδιους όταν ρωτήθηκαν σχετικά από το TMZ, μοιάζει σαφές όμως πως η... διαφήμιση στα social media της κατοχής ενός όπλου δεν θα έχει επιπτώσεις μόνο αγωνιστικής φύσεως για τον Τζα Μοράντ.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ