ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Ρίβερς για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει στη σειρά"

Milwaukee Bucks heads coach Doc Rivers looks on during the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Sunday, Feb. 4, 2024, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς. AP

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Πέισερς, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η θέση των Μιλγουόκι Μπακς έγινε πιο δύσκολη μετά την τρίτη ήττα τους από τους Ιντιάνα Πέισερς και ο τεχνικός των "ελαφιών", Ντοκ Ρίβερς, μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο Ρίβερς αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στα playoffs, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

"Πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει στη σειρά. Αλήθεια το πιστεύω. Θέλουμε να είναι υγιής και δεν θα τον θέσουμε σε κίνδυνο. Δεν θα το κάνουμε αυτό. Θα παίξουμε με τους παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν" ήταν τα λόγια του Ντοκ Ρίβερς.

Πλέον η σειρά βρίσκεται στο 3-1 υπέρ των Πέισερς, με τους Μπακς να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Μένει να φανεί αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα προλάβει να αγωνιστεί, ή η σεζόν θα τελειώσει νωρίς για εκείνον και την ομάδα του.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ