ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Δεν τα βρίσκει με τον Ταβάρες για νέο συμβόλαιο, κοιτάζει Γουίλι Ερνανγκόμεθ

EUROLEAGUE 2022-2023 /  / FINAL-4 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / / FINAL-4 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca οι συζητήσεις της Ρεάλ με τον Ταβάρες για την επέκταση του συμβολαίου του πέρα από το 2024 έχουν παγώσει, με τους Μπλέιζερς να παρακολουθούν την υπόθεση. Κοιτάζουν και προς τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ οι Μαδριλένοι.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ρεάλ και τον Γουίλι Ταβάρες για επέκταση του συμβολαίου του (που λήγει το 2024) έχουν κολλήσει. Και - σύμφωνα με την Marca - δεν πρόκειται να υπάρξει λύση άμεσα, αφού ο θηριώδης σέντερ ζητάει συμβόλαιο όπου οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι 3 εκατ. ευρώ καθαρά και οι Μαδριλένοι δεν είναι διατεθειμένοι να φτάσουν σε αυτό το νούμερο.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των Μπλέιζερς για τον θηριώδη σέντερ. Η υπόθεση όμως δεν είναι εύκολη, αφού ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει buy out ύψους 6 εκατ. ευρώ και βάσει κανονισμών μία ομάδα NBA δεν μπορεί να δώσει περισσότερα από 750.000 δολάρια. Υπάρχει όμως πάντα το σενάριο να πληρώσει ο ίδιος ο Ταβάρες από την τσέπη του αυτό το ποσό, προκειμένου να πάει στο NBA.

Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ ειναι υποχρεωμένη να εξετάζει τις επιλογές της. Κάπως έτσι, στο ρεπορτάζ των Μαδριλένων εμφανίστηκε ξανά το όνομα του Γουίλι Ερνανγκόμεθ, σε μία υπόθεση που είναι πιο πιθανό να προχωρήσει αν αποχωρήσει ο Ταβάρες.

Για την ιστορία, αυτή τη στιγμή ο Ταβάρες αμείβεται με 3.5 εκατ. ευρώ μεικτά (σσ. προ φορολογίας), δηλαδή 1.85 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, με την Ρεάλ να σκοπεύει να φτάσει μέχρι τα 5 εκατ. ευρώ μεικτά, δηλαδή περίπου 2.8 εκατ. ευρώ καθαρά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ