ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το τεράστιο ποσό που δίνει η Ρεάλ στον Ταβάρες για να τον κρατήσει στη Μαδρίτη

Ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει τεράστια οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα του κλαμπ προκειμένου να κρατήσει στο δυναμίκο της τον Έντι Ταβάρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Έντι Ταβάρες, για αυτό και ετοιμάζεται να κάνει τεράστια οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα του συλλόγου.

Όπως αναφέρει ο Χοσέ Ιγκνάσιο Χουγκέτ στο ρεπορτάζ του στη Mundo Deportivo, αυτή τη στιγμή ο ψηλός από το Πράσινο Ακρωτήρι λαμβάνει ετησίως 3.5 εκατομμύρια ευρώ μεικτά (σσ. προ φορολογίας), δηλαδή 1.85 εκατομμύρια ευρώ καθαρά. Με την πρόωρη επέκταση που θέλει του προσφέρει η Ρεάλ, αφού το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2024, ο Ταβάρες αναμένεται, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, να λαμβάνει 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μεικτά, δηλαδή 2.8 εκατομμύρια ευρώ καθαρά.

Με αυτά τα δεδομένα και με τον Νίκολα Μίροτιτς να μπορεί πολύ δύσκολα, αποχωρώντας από την Μπαρτσελόνα, να βρει ξανά τόσο παχυλό συμβόλαιο (σσ. 5.5 εκατ. ευρώ καθαρά), ο Ταβάρες μπορεί κάλλιστα να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην EuroLeague.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Ρεάλ έχει ως ταβάνι τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ και αν θέλει να υπερβεί το εν λόγω ποσό για κάποιον παίκτη, πρέπει να δώσει έγκριση ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, οπότε αυτό κάνει ακόμα πιο αξιοσημείωτη την νέα προσφορά της Βασίλισσας στον Ταβάρες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ