ΜΠΑΣΚΕΤ

Ραντούλιτσα: "Εδώ είμαστε οι καλύτεροι!"

Ραντούλιτσα: "Εδώ είμαστε οι καλύτεροι!"

Ο Μίλαν Μάτσβαν ήταν το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά ωστόσο ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεν αφήνει περιθώρια... αμφισβήτησης (PHOTO).

Η Σερβία κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ 2015 κι έτσι είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω Προολυμπιακού τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στην Kombank Arena, το διάστημα 4-9 Ιουλίου.

Την ίδια στιγμή, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έθεσαν ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, ο Νέμανια Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί πόδι ενώ ο Μίλαν Μάτσβαν υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού ενώ βρισκόταν στο σπίτι και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

"Εδώ βρίσκονται οι καλύτεροι τύποι που θα μπορούσαν να παίξουν για την εθνική Σερβίας! Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Αν κάποιος επιλέγει να μην βρίσκεται μαζί μας, πιθανότατα θα έχει τους λόγους του. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανέναν, ούτε να πούμε ότι έχει άλλοθι! Είμαστε αυτοί που... είμαστε και η κουβέντα τελειώνει εδώ!" εξήγησε ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Η Ανγκόλα και το Πουέρτο Ρίκο είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά ωστόσο ο "Μίρο" ξεκαθάρισε ότι "δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε την εικόνα ότι θα πρόκειται για μια εύκολη διοργάνωση. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας για να πάμε στο Ρίο ντε Τζανέιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ