ΜΠΑΣΚΕΤ

Ούτε ο Μάτσβαν στο Προολυμπιακό!

Ούτε ο Μάτσβαν στο Προολυμπιακό!

Ο Μαριάνοβιτς και ο Μιλουτίνοφ έθεσαν ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, ο Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί πόδι ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Μίλαν Μάτσβαν για το Προολυμπιακό τουρνουά!

Η προετοιμασία της εθνικής Σερβίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά σημαδεύτηκε από ουκ ολίγες... ατυχίες. Αρχικά, οι Timberwolves είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Νέμανια Μπιέλιτσα αφού ο Σέρβος PF ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί πόδι.

Είκοσι ημέρες πριν από το τζάμπολ, έγινε γνωστό πως η Σερβία θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο πρώτος αποφάσισε να πει "όχι" στο κάλεσμα του Σάσα Τζόρτζεβιτς επειδή θέλει να διεκδικήσει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ (σ.σ. η free agency ξεκινά την 1η Ιουλίου), ενώ ο νεαρός σέντερ του Ολυμπιακού για να αγωνιστεί στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Σαν Αντόνιο Σπερς!

Έτσι κλήθηκε εσπευσμένα ο Βλάντιμιρ Στίματς, ωστόσο ο "Σάλε" έχει έναν επιπλέον λόγο να αγχώνεται αφού ο Μίλαν Μάτσβαν τέθηκε νοκ άουτ! Ο ψηλός της Αρμάνι Μιλάνο υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού ενώ βρισκόταν στο σπίτι και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Έτσι αποχώρησε από τις προπονήσεις των Σέρβων που συνεχίζουν την προετοιμασία με 14 παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ