ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμφίβολος ο Μπιέλιτσα για το Προολυμπιακό

Αμφίβολος ο Μπιέλιτσα για το Προολυμπιακό

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί πόδι κι έτσι οι Timberwolves είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Η Σερβία κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ 2015 κι έτσι είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω Προολυμπιακού τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στην Kombank Arena, το διάστημα 4-9 Ιουλίου.

Την ίδια στιγμή, οι Timberwolves είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Νέμανια Μπιέλιτσα! Όπως αναφέρει η σέρβικη εφημερίδα Novosti, ο Σέρβος φόργουορντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί πόδι και οι άνθρωποι της ομάδας του ζήτησαν να παραμείνει στη Μινεσότα προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Point guards: Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Μάρκοβιτς, Στέφαν Γιόβιτς.

Shooting guards: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νέμανια Νέντοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Νέμανια Ντάνγκουμπιτς

Small forwards: Νίκολα Κάλινιτς, Ράντε Ζάγκορατς, Μάρκο Σιμόνοβιτς

Power forwards: Νίκολα Γιόκιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Μίλαν Μάτσβαν

Centers: Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ

- Η Ανγκόλα και το Πουέρτο Ρίκο είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς όρισε την πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας στις 15 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ