ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Αυτό που μετράει είναι η νίκη, ουδέν σχόλιο για Ποτσέκο"

2022-2023 / FINAL-8 /  -    (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2022-2023 / FINAL-8 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Κολοσσό, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε... για τον Τζανμάρκο Ποτσέκο, εξηγώντας πως δεν θέλει να σχολιάσει όσα γράφονται.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, αν και προβλημάτισε πολύ με την εικόνα του στο τέταρτο δεκάλεπτο. Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην ουσία του πράγματος, τη νίκη, ενώ δέχθηκε ερώτηση για τον Τζανμάρκο Ποτσέκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν πολύ καλό το ξεκίνημα του αγώνα για μας. Η άμυνά μας ήταν όπως πρέπει να είναι. Αποκτήσαμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο δεχτήκαμε 31 πόντους στην άμυνα, κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον Κολοσσό να πλησιάσει. Σε ένα ματς Κυπέλλου αυτό που μετρά είναι η νίκη. Έχουμε λιγότερες από 24 ώρες πλέον για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Κατόπιν, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Τζανμάρκο Ποτσέκο να είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Παρά το άβολο της κατάστασης, ο 53χρονος τεχνικός δέχθηκε να απαντήσει, λέγοντας απλά πως "ειλικρινά δεν ξέρω κάτι γι’ αυτό. Δεν έχω σχόλιο να κάνω. Εστιάζω στο επόμενο παιχνίδι".

Ακολούθως αποχώρησε -φανερά ενοχλημένος- από την Αίθουσα Τύπου, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Κοντό, να χαρακτηρίζει -απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση- εντελώς άτοπη και άστοχη την ερώτηση, μετά από έναν αγώνα της ομάδας και δη πριν από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ FINAL 8 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ