ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για επικείμενη συμφωνία με Ποτσέκο κάνουν λόγο ιταλικά ΜΜΕ

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο
Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός και ο Τζανμάρκο Ποτσέκο βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Αυτό υποστηρίζουν αρκετά ιταλικά ΜΜΕ, αναφέροντας ότι οι "πράσινοι" βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και είναι θέμα χρόνου να τα συμφωνήσουν.

Με βάση αυτά που αναφέρουν στην γειτονική χώρα, υπάρχη αρχικά συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, ενώ από χθες (16/2) έχει δοθεί και το πράσινο φως από την ιταλική Ομοσπονδία. Προς το παρόν, το θέμα στο οποίο υπάρχει διαφωνία είναι η διάρκεια του συμβολαίου, αφού - σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς - ο Παναθηναϊκός προσφέρει συμβόλαιο 1+1 χρόνων (μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν δηλαδή, με προοπτοκή ανανέωσης για την σεζόν 2023/24), αλλά ο Ιταλός θέλει συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Με βάση όσα έχουν διαρρεύσει μάλιστα, έχει γίνει συζήτηση ακόμα και για τους ασίσταντ του Ποτσέκο, με τον Εντουάρντο Καζαλόνε να προορίζεται για άμεσος βοηθός του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ