ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας άνοιξε την πόρτα στον Τζανμάρκο Ποτσέκο για τους "πράσινους"

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο στη διάρκεια του EuroBasket 2022
Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο στη διάρκεια του EuroBasket 2022 FIBA

Με ιταλικά δημοσιεύματα να συνδέουν τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο με τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας αποκάλυψε ότι έδωσε την άδεια στον Ιταλό τεχνικό να διαπραγματευτεί με τους "πράσινους".

Τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τζανμάρκο Ποτσέκο. Για την ακρίβεια, αναφέρουν ότι πρώτα έγινε μία κρούση πριν από έναν μήνα και μία δεύτερη πριν μερικές ημέρες στον τεχνικό της εθνικής Ιταλίας, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους "ατζούρι". Στο άκουσμα αυτής της είδησης, υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν θα του σταθεί εμπόδιο: Ο Τζιάνι Πετρούτσι.

Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα "La Stampa για το θέμα και ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικός, δηλώνοντας σχετικά: "Όλα πλέον είναι στο χέρι του Ποτσέκο. Δεν μπορώ να τον σταματήσω στο όνομα του συμβολαίου και της σχέσης που έχουμε δημιουργήσει. Ο μόνος όρος είναι ότι δεν θα μιλάμε για την αγορά όσο βρίσκεται στην εθνική ομάδα".

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 που θα διεξαχθεί το διάστημα 25 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες/Ιαπωνία/Ινδονησία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ