ΣΙΕΝΑ

Ράκοβιτς: "Σηκώνουμε τα μανίκια"

Ράκοβιτς: "Σηκώνουμε τα μανίκια"

Η ήττα της Σιένα από την Καζέρτα ταρακούνησε τους παίκτες της Κυπελλούχου Ελλάδας, η οποία την Πέμπτη δίνει ένα μεγάλο... τελικό με αντίπαλο την Εφές Πίλσεν

Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς με απολογισμό 2-2 πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε στο ντέρμπι της 2ης θέσης με αντίπαλο την τουρκική ομάδα.

Άλλωστε, η πρώτη ομάδα που έχει προκριθεί από τον όμιλο είναι η αήττητη Ρεάλ οπότε απομένει μόλις ένα εισιτήριο για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Μίλοβαν Ράκοβιτς δίνει το σύνθημα για νίκη της ομάδας του στον τελικό της Πέμπτης, όπως χαρακτηρίζει την αναμέτρηση με την Εφές Πίλσεν.

"Από ένα σημείο κι έπειτα δείχναμε σαν να παίζαμε εναντίον των ίδιων μας των εαυτών. Δεν μπορούσαμε να χτίσουμε τίποτα και ήμασταν πολύ άστοχοι στα σουτ εντός παιδιάς. Η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν σημαντικοί παίκτες όπως είναι ο Στόουνρουκ ο οποίος είναι ο αρχηγός της ομάδας και μας δίνει μεγάλη ψυχολογική δύναμη", τόνισε ο Σέρβος παίκτης της Σιένα και συνέχισε:

"Παρ΄όλα αυτά οι απουσίες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την ήττα που κάναμε. Το να κερδίσει κανείς μέσα στο Παλαματζό είναι πάντα δύσκολο ωστόσο αλλά εμείς μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα".

Όσο για το ματς της Πέμπτης, ο Ράκοβιτς ήταν κατηγορηματικός: " Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια γιατί την Πέμπτη μας περιμένει μια αναμέτρηση ζωτικής σημασίας για τη συνέχεια της σεζόν".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ