ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόβλημα με τον Ντέιβιντ Γιανγκ

Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ / ÑÅÈÕÌÍÏ-ÐÁÏ / RETHIMNO-PANATHINAIKOS
Γιανγκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέιβιντ Γιανγκ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και δεν θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και οδηγήθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του όμως έχει βελτιωθεί και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση του Σαββάτου.
Από κει και πέρα ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης μίλησε στην ιστοσλίδα του ΑΓΟΡ για τον αγώνα με την Ολυμπιάδα και ανέφερε: " Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε άλλη μια μεγάλη πρόκληση για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Όπως έχω ξαναπεί, αυτό το παιχνίδι είναι άλλος ένας τελικός για εμάς. Η Ολυμπιάδα είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ δεν πρέπει να ξεγελά η βαθμολογική της θέση. Με μας παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και θα πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι του στόχου μας.

Σε ένα εκτός έδρας η αυτοσυγκέντρωση μας πρέπει να είναι συνεχής, αφού αν ξεφύγει ο αντίπαλος είναι μετά δύσκολο να επανέλθουμε. Θεωρώ επίσης ότι βασικό ρόλο θα παίξει η άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ. Στον αγώνα με το Αιγάλεω, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και πήραμε τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στην Πάτρα".




TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ