ΑΡΗΣ

Πρώτα διοίκηση, μετά τα υπόλοιπα

Πρώτα διοίκηση, μετά τα υπόλοιπα
Δαμιανίδης Μπλατ

Αυτό που... καίει τον Άρη είναι να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο πριν τεθούν επί τάπητος τα άλλα θέματα


Εκεί δηλαδή όπου από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται ο Γιάννης Δαμιανίδης και όπως φάνηκε στην προ 15 ημερών σύσκεψη των μετόχων της ΚΑΕ στα γραφεία της αν και είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα κατέβει στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ στις ημέρες που ακολούθησαν το σκηνικό αυτό ανατράπηκε.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και ο ίδιος με την σειρά του δείχνει να μην επιθυμεί να παραμείνει με πληροφορίες όμως να κάνουν λόγο πως είναι θετικός στο να είναι παρών ως μέλος στο νέο σχήμα ακόμα και στην περίπτωση που κατέβει στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ.

Κι αν χθες δεν πραγματοποιήθηκε – όπως είχε διαφανεί από το πρωί - η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τόσο του Θανάση Τζεβελέκη όσο και μελών της «ΓΕΝΕΣΙΣ» και της «ΣΑΡΙΣΑ», μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα.

Στην διάρκεια δε της σημερινής ημέρας έγινε γνωστό πως αυτή θα πραγματοποιηθεί τελικά την μεθεπόμενη Πέμπτη (20/05) στην διάρκεια της οποίας και για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος θα πρέπει να βρεθεί διοικητική λύση.

Και πιο συγκεκριμένα το διοικητικό σχήμα εκείνο με το οποίο θα πορευθεί η ΚΑΕ σίγουρα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ώστε ακολούθως να πάρουν σειρά οι εκκρεμότητες που υπάρχουνε με αυτές να έχουν να κάνουνε τόσο με την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε όσο και με την έναρξη του σχεδιασμού της επόμενης μέρας.

Ερωτηματικό παραμένει και το αν ο Ντέιβιντ Μπλατ θα παραμείνει τελικά στην άκρη του πάγκου παρά τις συζητήσεις που έχουν γίνει και αναλόγως αν στην πορεία επιβεβαιωθεί η φημολογία περί Γιώργου Μπαρτζώκα που μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Αμαρουσίου μετά το τέλος των πλέι οφ.

Από την στιγμή λοιπόν που ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο και ακολούθως οι εκκρεμότητες που υπάρχουν θα μπορέσει τότε και μόνο να οριστεί το μπάτζετ για την νέα αγωνιστική περίοδο όπως το ποιος θα είναι ο προπονητής και το τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ και όχι μόνο.

Η εκδήλωση των Παλαιμάχων

Οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης οργανώνουν εκδήλωση για αύριο Τετάρτη 12 Μαΐου στις 20:00 το βράδυ στο Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του Προέδρου της Επιτροπής Παναγιώτη Σταματόπουλου με θέμα: «Η έκφραση του αθλητισμού στην εποχή μας» και εν συνεχεία θα γίνει η παρουσίαση των αθλητών της Παραολυμπιακής ομάδας».

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι Παλαίμαχοι θα τιμήσουν με αναμνηστικά τις οικογένειες των συναθλητών τους που έχουν φύγει από τη ζωή. Πιο συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι οικογένειες των συναθλητών Αντωνάκη, Παπαδάκη, Φλόκα, Ρόκου, Μπουσβάρου, Διονυσόπουλου, Βαγιάνου, Κορτέση, Λαδά, Ταλιαδώρου, Δασκάλου και Σπάρταλη.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο δημοσιογράφος κ. Φίλιππος Συρίγος.






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ