ΑΡΗΣ

Μετά τον Μάιλς η σειρά του Ουόλς

Μετά τον Μάιλς η σειρά του Ουόλς
Μάιλς

Μετά τον Άιρον Μάιλς, ήταν σειρά του Ματ Ουόλς να αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη για την πατρίδα του

Ο Ουόλς πήρε την σκυτάλη από τον Άαρον Μάιλς που αναχώρησε χθες από την Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του για τις ΗΠΑ ενώ σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ στάθηκε τόσο στην χρονιά που ολοκληρώθηκε όσο και στον Ντέιβιντ Μπλατ.
"Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη, την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν", ανέφερε ο Μάιλς και πρόσθεσε: " Το αποτέλεσμα που έφερε η ομάδα, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαμε. Είναι απογοητευτικό για τον Άρη να τελειώνει τόσο άδοξα την χρονιά. Αν ήταν από την αρχή στον πάγκο ο κόουτς Μπλατ, είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ διαφορετικά".

Κι αν το μέλλον του Μάιλς όπως και των περισσοτέρων παικτών που βρίσκονταν στο ρόστερ του Άρη στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αποτελεί ερωτηματικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή σύσκεψη των μετόχων της ΚΑΕ Άρης.

Το αποτέλεσμα της είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με τον Ντέιβιντ Μπλατ να περιμένει να το ενημερωθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ όπου βρίσκεται.

Τέλος στην αυριανή συνάντηση των μετόχων της ΚΑΕ της Δευτέρας (10/05) ο νυν πρόεδρός της, Γιάννης Δαμιανίδης, θα κληθεί να ξεκαθαρίσει και αν προτίθεται τελικά να κατέβει ή όχι στις προσεχείς εκλογές του ΕΣΑΚΕ ώστε να διεκδικήσει την προεδρία του.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ