ΑΡΗΣ

Άρχισαν οι προπονήσεις

Άρχισαν οι προπονήσεις
Αλεξάνδρειο

Από το απόγευμα της Δευτέρας (10/05, 17:00) ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις οι νεαροί αθλητές

Στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μετέχουν οι Γάϊος Σκορδίλης, Χρήστος Παπανικολάου, Σπύρος Μούρτος, Λίνος Χρυσικόπουλος ενώ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα ξεκινήσει προπονήσεις σε μία εβδομάδα λόγω ενός προβλήματός του στον προσαγωγό του.
Οι καλαθοσφαιριστές του Άρη θα προπονούνται καθημερινά υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή της ομάδας, Στέφανου Δέδα, καθώς και του γυμναστή της ομάδας, Γιώργου Ζωγράφου.

Από τη σημερινή προπόνηση θα απουσιάσουν οι Γάιος Σκορδίλης, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Αθήνα, και Χρήστος Παπανικολάου λόγω κάποιων υποχρεώσεών τους.

Μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα η γενική συνέλευση
Η απουσία του Θανάση Τζεβελέκη, μελών της "Γένεσις", αλλά και της "ΣΑΡΙΣΑ" εξαιτίας "ανειλημμένων υποχρεώσεων", όπως γνωστοποιήθηκε επίσημα, οδήγησε στη μετάθεση για την επόμενη εβδομάδα της προγραμματισμένης για σήμερα γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ Άρης.

Διαδικασία με την οποία θα μπουν στο προσκήνιο διοικητικά ζητήματα της εταιρείας (διαμόρφωση του σχήματος με το οποίο θα πορευτεί προσεχώς), αλλά και ο οικονομικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Υπό τις οδηγίες των Στέφανου Δέδα, Γιώργου Ζωγράφου, εξάλλου, τελείται από σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Πρακτική που αφορά τους Γάϊο Σκορδίλη, Χρήστο Παπανικολάου, Σπύρο Μούρτο, Λίνο Χρυσικόπουλο, Μιχάλη Τσαϊρέλης (σ.σ. αγωνίστηκε φέτος δανεικός στα Τρίκαλα, δεν κρύβει, ωστόσο, την επιθυμία επανένταξης του στους "κίτρινους").

Όπως και να έχει όμως συνεχίζει να παραμένει ερωτηματικό το αν ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, θα παραμείνει ή όχι στην θέση του προέδρου της ή θα επιλέξει να κατέβει τελικά στις προσεχείς εκλογές του ΕΣΑΚΕ.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτό που αποτελεί την προτεραιότητά του την στιγμή αυτή είναι το κλείσιμο του ανοίγματος της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο οποίο εκτός από τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν υπάρχει και η οφειλή προς τους εκπροσώπους του Κώστα Παπανικολάου.

Αυτή που είχε να κάνει βάση συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών σε περίπτωση μεταγραφής του 19χρονου διεθνή φόργουορντ από τα Γρεβενά όπως και αυτή είχε γίνει πράξη με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο του 2009 με το ποσό να ανέρχεται στα 145.000 ευρώ.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ