ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό - Εθνική Ελλάδας: Στην διάθεση του κόσμου το δεύτερο πακέτο εισιτηρίων

Προολυμπιακό - Εθνική Ελλάδας: Στην διάθεση του κόσμου το δεύτερο πακέτο εισιτηρίων
ΕΟΚ

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι ξεκίνησε σήμερα (10/4) η διάθεση του δεύτερου πακέτου εισιτηρίων για το Προολημπιακό τουρνουά (2-7/7) που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας.

Η Εθνική Ελλάδας έχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά της το καλοκαίρι στο Προολυμπιακό τουρνουά (2-7/7), με την ΕΟΚ να ανακοινώνει ότι από σήμερα (10/4) τέθηκε στην διάθεση του κοινού και το δεύτερο πακέτο εισιτηρίων για την διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα εισιτήρια που διατέθηκαν για τον τελικό εξαντλήθηκαν στο πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας τους, σε μία ένδειξη της δίψας του κοινού να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας στην προσπάθειά της να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η πρώτη φάση διάθεσης εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά (2-7/7) ολοκληρώθηκε και οι φίλαθλοι έδειξαν έμπρακτα πως θα βρίσκονται δίπλα στην Εθνική Ομάδα για μία ακόμη φορά, εξαφανίζοντας τα… μαγικά χαρτάκια. Η δεύτερη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων αρχίζει σήμερα!

Το «κλικ» που θα σας δώσει θέση στο ΣΕΦ δίπλα στην επίσημη αγαπημένη μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, εξασφαλίζοντας πάλι εισιτήρια σε προνομιακές τιμές. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ήδη ανακοινωθεί από τη FIBA, ενώ αν η Ελλάδα φτάσει στους ημιτελικούς θα αγωνιστεί στις 17.30.

Η ticketmaster είναι αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά της FIBA.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ