ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό: Εξαντλήθηκαν σε 24 ωρες τα πρώτα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον τελικό

Προολυμπιακό: Εξαντλήθηκαν σε 24 ωρες τα πρώτα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον τελικό
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI

Ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την δίψα του να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου) με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τα πρώτα εισιτήρια που διατέθηκαν σε κυκλοφορία για τον τελικό της 7ης Ιουλίου να εξαντλούνται σε 24 ώρες.

Λιγότερο από 24 ώρες. Τόσος χρόνος χρειάστηκε για να εξαντληθούν τα πρώτα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία για τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου)!

Η δίψα του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας στην μάχη της για να πάρει το εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι τεράστια και αυτό φάνηκε έμπρακτα. Μάλιστα και τα εισιτήρια τόσο για τους αγώνες της πρώτης φάσης όσο και των δύο ημιτελικών επίσης κοντεύουν να εξαντληθούν, σε άλλη μία απόδειξη ότι το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο.

Επισημαίνεται ότι από χθες έχει τεθεί σε κυκλοφορία το 20% των διαθέσιμων εισιτηρίων της διοργάνωσης. Κοινώς, σύντομα θα τεθούν στην διάθεση του κοινού και άλλα εισιτήρια.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 Προολυμπιακά τουρνουά, με την συμμετοχή ακόμα της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ