ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προολυμπιακό - Εθνική Ελλάδας: Στην κυκλοφορία τα πρώτα εισιτήρια σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή

Προολυμπιακό - Εθνική Ελλάδας: Στην κυκλοφορία τα πρώτα εισιτήρια σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή
ΕΟΚ

Τα πρώτα εισιτήρια ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ (2-7/7) με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας βρίσκονται πλέον στην διάθεση του κοινού, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Η αναμονή τελείωσε. Όπως είχε προαναγγείλει η ΕΟΚ, από σήμερα (1/4) τέθηκε πλέον στην διάθεση του κοινού το 20% των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ το διάστημα 2-7 Ιουλίου, με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Όπως είναι ξεκάθαρο, από την στιγμή που το ΣΕΦ αναμένεται γεμήσει τον προσεχή Ιούλιο, η τιμή των 10 ευρώ που τέθηκε στα πρώτα εισιτήρια προβλέπεται να δημιουργήσει έναν μικρό... χαμό, οπότε καλό θα είναι όποιος θέλει εισιτήριο να κάνει τώρα την κίνησή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 Προολυμπιακά τουρνουά, με την συμμετοχή ακόμα της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Η Εθνική Ανδρών δίνει το καλοκαίρι την δική της μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 σε ελληνικό έδαφος! Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» (2-7/7) και μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην επίσημη αγαπημένη με ένα απλό «κλικ» ΕΔΩ.

Τα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού διατίθενται από σήμερα μέσω της ticketmaster. Σε πρώτη φάση θα ανοίξει το 20% των διαθέσιμων θέσεων, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τα Court VIP και τα ΑΜΕΑ. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για παιδιά ως τεσσάρων ετών, χωρίς εξασφαλισμένη θέση. Σε περίπτωση που η Ελλάδα αγωνιστεί στον ημιτελικό (6/7) ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.30.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι Έλληνες διεθνείς περιμένουν την δική σας στήριξη και την δική σας φωνή στο ΣΕΦ, με στόχο το εισιτήριο που οδηγεί ως το Παρίσι!"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ