ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό - Εθνική Ελλάδας: Την 1η Απριλίου κυκλοφορούν τα πρώτα εισιτήρια του τουρνουά σε πολύ χαμηλή τιμή

Προολυμπιακό - Εθνική Ελλάδας: Την 1η Απριλίου κυκλοφορούν τα πρώτα εισιτήρια του τουρνουά σε πολύ χαμηλή τιμή
ΕΟΚ

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα (1/4) θα τεθεί σε κυκλοφορία το 20% των συνολικών εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ (2-7/7), με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ, σε μία προσφορά που αναμένεται να προκαλέσει πανικό από τις πρώτες ώρες που θα είναι διαθέσιμα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ το διάστημα 2-7 Ιουλίου ξεκίνησε, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει ότι την 1η Απριλίου θα διατεθεί στο κοινό το 20% αυτών, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Όπως γίνεται σαφές, δεδομένου ότι το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο τον προσεχή Ιούλιο, η τιμή των 10 ευρώ που τέθηκε στα πρώτα εισιτήρια αναμένεται να δημιουργήσει έναν... πανικό, με τον κόσμο να αναμένεται να σπεύσει από τις πρώτες ώρες για να τα προμηθευτεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 Προολυμπιακά τουρνουά, με την συμμετοχή ακόμα της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι (2-7/7) το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του ενός Προολυμπιακού Τουρνουά. Η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει μέσω αυτού την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να δουν από κοντά σημαντικές αναμετρήσεις και μεγάλους αστέρες και άλλων χωρών.

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Τουρνουά και το 20% του συνολικού αριθμού, θα διατεθούν με σημαντική έκπτωση μέχρι να εξαντληθούν, με τιμές που θα αρχίζουν από 10 ευρώ!

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού, λοιπόν, έρχεται σε λίγες μέρες ηλεκτρονικά, ενώ θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες για τη διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων μεταξύ των οποίων και τα Court Seats και τα VIP".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ