ΕΥΡΩΠΗ

Πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ προπονεί τον Κρίσταπς Πορζίνγκις

Πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ προπονεί τον Κρίσταπς Πορζίνγκις
2022 AP PHOTO/LUIS M. ALVAREZ

Ατομικά δουλεύει εδώ και αρκετές ημέρες ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, με τον Ζάνις Πέινερς, πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, να κάνει ό,τι χρειάζεται για να τον βοηθήσει να βελτιώσει το παιχνίδι του.

Έκανε μια καλή καριέρα, έπαιξε σε αξιόλογες ομάδες όπως η Ρίγα, η Βέντσπιλς, ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016/17, η Λιέτουβος Ρίτας, η Λιετκαμπέλις, η Νταρουσάφακα και η Παρτίζαν και τώρα μάλλον ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Ο Ζάνις Πέινερς, στα 32 του χρόνια, έχει μείνει εκτός παρκέ την τελευταία διετία, ταξιδεύει σε κάθε μέρος του κόσμου μαζί με την σύζυγό του και αυτή την περίοδο αφιερώνει πολύ χρόνο για να δουλέψει με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα της χώρας του, τον Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο Ζάνις Πέινερς σε φάση από αγώνα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016/17
Ο Ζάνις Πέινερς σε φάση από αγώνα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016/17 EUROKINISSI

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Λετονίας μίλησε στην Mozzart για την καθημερινότητά του, λέγοντας πως "ξέρω τον Πόρζίνγκις εδώ και πολλά χρόνια, είμαστε καλοί φίλοι και αποφασίσαμε να δουλέψουμε μαζί για να τον προετοιμάσω και για το EuroBasket, αλλά και για τη σεζόν στο NBA. Ξέρω τι μπορεί να κάνει, ως μπασκετμπολίστας και ως άνθρωπος. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης με λαμπρό μέλλον".

Ο Πέινερς δεν περίμενε ότι θα εργαστεί ως προπονητής, η πρόκληση του φαίνεται ενδιαφέρουσα και ίσως αυτή η συνεργασία να είναι η αρχή μιας νέας καριέρας για εκείνον.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ NBA ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ