ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Πληρώσαμε 150.000 αποζημίωση για να πάρουμε τον Καμπόκλο"

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Πληρώσαμε 150.000 αποζημίωση για να πάρουμε τον Καμπόκλο"
ABA LEAGUE J.T.D/DRAGANA STJEPANOVIC

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν Οστόγια Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε πως η ομάδα του πλήρωσε αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ για να ολοκληρώσει το deal με τον Μπρούνο Καμπόκλο, έπειτα από την ανακοίνωση της Βενέτσια για δικαίωση από το ιταλικό δικαστήριο.

Η Βενέτσια δικαιώθηκε από το ιταλικό δικαστήριο για την υπόθεση του Μπρούνο Καμπόκλο και περιμένει την τελική απόφαση της FIBA επί του θέματος, όμως στην Παρτίζαν δεν δείχνουν να ανησυχούν καθόλου.

Όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του σερβικού κλαμπ, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, μέσω δήλωσής του στην MozzartSport, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να θεωρηθεί άκυρη ή μη νομότυπη η μεταγραφή του Βραζιλιάνου σέντερ, αφού η ομάδα κατέβαλε ένα σεβαστό ποσό ως αποζημίωση για να ολοκληρώσει το deal.

"Μετά από απόφαση της FIBA, η Παρτίζαν πλήρωσε αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ κα πήρε το Letter of Clearance (LOC) του παίκτη, χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσε να δηλωθεί σε καμία διοργάνωση. Ως εκ τούτου, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και δεν μπορεί να επηρεαστεί από καμία δικαστική απόφαση, που δεν είναι καν αρμόδιο για την υπόθεση", ανέφερε ενδεικτικά ο ισχυρός άνδρας της Παρτίζαν.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ