ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: Αγωνία εν όψει Προολυμπιακού λόγω του προβλήματος στην ποδοκνημική

Ο Πρίντεζης και Λαρεντζάκης πριν την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Μεξικό για το τουρνουά Ακρόπολις.
Ο Πρίντεζης και Λαρεντζάκης πριν την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Μεξικό EUROKINISSI

Νέος πονοκέφαλος για τον Ρικ Πιτίνο και την Εθνική ομάδα εν όψει Προολυμπιακού λόγω των ενοχλήσεων του Γιώργου Πρίντεζη στην ποδοκνημική.

Τα προβλήματα δεν σταματούν για την Εθνική ομάδα και τον Ρικ Πιτίνο, που πλέον αγωνιά και για τον Γιώργο Πρίντεζη. 0 36χρονος φόργουορντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις στη διάρκεια του Σαββάτου (19/6) κι εκεί θα διαπιστωθεί αν οι ενοχλήσεις στην ποδοκνημική μπορεί να τον αφήσουν εκτός και από το Προολυμπιακό.

Ο διεθνής παίκτης έμεινε εκτός του πρώτου φιλικού της Εθνικής με το Μεξικό λόγω προβλήματος στο πόδι και είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Διότι πλέον δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τον Αμερικανό προπονητή, μετά και την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου. "Η ομάδα είχε ένα ψυχολογικό θέμα από τότε που έμαθε ότι ο Πρίντεζης βγαίνει εκτός τουρνουά με ένα αρκετά σοβαρό θέμα", δήλωσε ο Πιτίνο αμέσως μετά το ματς.

Θυμίζουμε ότι το Προολυμπιακό της Βικτώρια στον Καναδά θα διεξαχθεί από 29 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου και η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τον οικοδεσπότη Καναδά και την Κίνα και αν προκριθεί (περνούν οι δύο από τις τρεις ομάδες), δύο εκ των Ουρουγουάης, Τσεχίας, Τουρκίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ