ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιτίνο για το ταξίδι στον Καναδά: "Θα πάρουμε δύο αεροπλάνα, ένα φεριμπότ και μετά θα αυτοκτονήσουμε"

Ο Ρικ Πιτίνο δίνει οδηγίες στους παίκτες της εθνικής ομάδας
Ο Ρικ Πιτίνο δίνει οδηγίες στους παίκτες της εθνικής ομάδας EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο περιέγραψε με ιδιαίτερο τρόπο την... Οδύσσεια που πρέπει να ζήσει η Εθνική Ανδρών για να ταξιδέψει στον Καναδά για το Προολυμπιακό τουρνουά, λέγοντας αστειευόμενος ότι στο τέλος του ταξιδιού η ομάδα θα αυτοκτονήσει.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που χαρακτηρίζει τον Ρικ Πιτίνο είναι ότι μπορεί να δώσε ατάκες. Αυτό έκανε και στην Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ανδρών.

Ο έμπειρος τεχνικός αρχικά τόνισε ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό, ότι ο Βασίλης Σπανούλης είναι εκτός προπονήσεων για προληπτικούς λόγους, ο Ντίνος Μήτογλου θα παίξει σμολ φόργουορντ και ο Νικ Καλάθης θα ενσωματωθεί μετά το τουρνουά "Ακρόπολις" και μετά περιέγραψε με παράπονο το ταξίδι που πρέπει να κάνει η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον Καναδά ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά (29/6-4/7). Και η περιγραφή του ήταν αρκετά γλαφυρή.

Συγκεκριμένα, ο Πιτίνο δήλωσε:

"Μία από τις δυσκολίες για εμάς είναι το πώς θα πάμε στον Καναδά, το ταξίδι. Φεύγουμε στις 5:45 το πρωί. Θα έχουμε 3 ώρες στάση. Μετά 10-11 ώρες ταξίδι, μετά πρέπει να πάρουμε ένα φέρι μποτ και μετά θα αυτοκτονήσουμε"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ