ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Παπαπέτρου η Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Ο κόουτς Πιτίνο αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου της Εθνικής πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα ενισχύσει την ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7).

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα πορευτεί η Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά του Κανάδα, όπως αποκάλυψε ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής. Το Προολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη Βικτώρια από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου, εκεί όπου η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τον οικοδεσπότη Καναδά και την Κίνα και αν προκριθεί (περνούν οι δύο από τις τρεις ομάδες), δύο εκ των Ουρουγουάης, Τσεχίας, Τουρκίας.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική ομάδα. Σε περίπτωση που η Ελλάδα προκριθεί στους Ολυμπιακούς, ο Πιτίνο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί.

"Ο Παπαπέτρου δεν θα είναι μαζί μας, έχει κάνει κάποια πράγματα στο πόδι τους και προετοιμάζεται για την νέα σεζόν. Υπάρχει μία πιθανότητα εάν προκριθούμε στους Ολυμπιακούς να είναι έτοιμος να παίξει. Αυτό φέρνει μία δυσκολία στην ομάδα μας καθώς θα είχε σημαντικά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι επομένως αυτό που θα κάνουμε είναι να βρούμε εναλλακτικές λύσεις και να ελιχθούμε έτσι ώστε να καλύψουμε το κενό του".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ