ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική ανδρών: Προληπτικά εκτός προπονήσεων ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης σε προπόνηση της Εθνικής Ανδρών
Ο Βασίλης Σπανούλης σε προπόνηση της Εθνικής Ανδρών EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνει προληπτικά εκτός προπονήσεων για ορισμένες ημέρες όπως είπε ο Ρικ Πιτίνο σε συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ομάδας.

Παρά την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να του δώσει λίγο χρόνο ξεκούρασης και να τον προφυλάξει προληπτικά από τις προπονήσεις της Εθνικής. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ένα ελαφρύ τράβηγμα και ο Αμερικανός κόουτς δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό.

"Ο Σπανούλης δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους. Ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά, είχε μία εξαιρετική εβδομάδα αλλά είχε ένα πολύ ελαφρύ τράβηγμα και ήταν επιλογή μου να τον προστατέψω γιατί θέλω να τον έχω έτοιμο για το Προολυμπιακό του Καναδά και δεν θέλω να ρισκάρω".

Το Προολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη Βικτώρια από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου εκεί όπου η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τον οικοδεσπότη Καναδά και την Κίνα και αν προκριθεί (περνούν οι δύο από τις τρεις ομάδες), δύο εκ των Ουρουγουάης, Τσεχίας, Τουρκίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ