ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με τον Μήτογλου στο "3" η Εθνική

Με τον Μήτογλου στο "3" η Εθνική

Μετά το πρόβλημα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στην Εθνική, ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Ντίνο Μήτογλου στη θέση "3" μαζί με τον Χάρη Γιαννόπουλο.

Με τον Ντίνο Μήτογλου στη θέση "3" θα πορευτεί η Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, όπως ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο. Μετά το πρόβλημα τραυματισμού του Παπαπέτρου που δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής, ο Πιτίνο ψάχνει εναλλακτικές λύσεις και θα χρησιμοποιήσει τον Ντίνο Μήτογλου και τον Χάρη Γιαννόπουλο.

"Ο Μήτογλου θα παίξει στο "3" και παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι που κάνει ο Παπαπέτρου σε αυτή τη θέση, έχει στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν, είναι ψηλός μπορεί να ποστάρει και να κόψει και πρέπει να πορευθούμε με ό,τι έχουμε αυτή τη στιγμή. Ο Γιαννόπουλος θα βοηθήσει και αυτός στη θέση "3" με τον Μήτογλου, είναι πολύ καλός τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά".

Ο Ντίνος Μήτογλου από την πλευρά του όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν είναι έτοιμος για αυτή την μετάβαση δήλωσε:

"Μου είναι λίγο περίεργο, έχεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε αυτή την θέση. Ξέρω ότι θα έχουμε ψηλό σχήμα, θα αλλάζουμε στα σκριν, θα έχουμε ριμπάουντ. Θα κάνω ό,τι είναι πιο εύκολο και καλό θα την ομάδα. Θα προσπαθήσω κάνω ό,τι χρειαστεί, είτε αυτό είναι να σουτάρω, είτε κάποιο κόψιμο προς το καλάθι".

Το Προολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη Βικτώρια από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου εκεί όπου η Εθνική θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Καναδά και την Κίνα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ