ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Τι Τζέι Μπρέι

Ο Τι Τζέι Μπρέι απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Ο Τι Τζέι Μπρέι απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ EUROKINISSI

Ο Τι Τζέι Μπρέι προβάρει τα πράσινα, καθώς μπορεί ακόμη και σήμερα να προσγειωθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Βέβαια, η μεταγραφή δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, όμως οι δύο πλευρές είναι κοντά.

Χθες (7/2) η Σαραγόσα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τι Τζέι Μπρέι, μετά από δύο μήνες συνεργασίας (ανήκει στην Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2022), με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να έχει να ξεπεράσει το πρώτο και δύσκολο εμπόδιο.

Ο 28χρονος γκαρντ αναμένεται πιθανόν, να βρίσκεται ακόμη και σήμερα (8/2) στη χώρα μας, προκειμένου να διευθετηθούν μερικές σημαντικές λεπτομέρειες, έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί το τελικό deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Να υπενθυμίσουμε ότι εάν και εφόσον υπογράψει με τους "πράσινους", δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague, παρά μόνο στην Stoiximan Basket League, αφού φέτος έχει ήδη παίξει εννέα φορές με την Μπάγερν και έχει παρέλθει η ημερομηνία για τις εσωτερικές μετακινήσεις στη διοργάνωση εδώ και ενάμιση μήνα. Μάλιστα, να τονίσουμε ότι γίνεται αγώνας δρόμου για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας αυτή την εβδομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ