ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Σαραγόσα προανήγγειλε τη μεταγραφή του Τι Τζέι Μπρέι στον Παναθηναϊκό

Ο Μπρέι με τη φανέλα της Μπάγερν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την EuroLeague
Ο Μπρέι με τη φανέλα της Μπάγερν EUROKINISSI

Η Σαραγόσα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τι Τζέι Μπρέι, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ένα εμπόδιο λιγότερο υπάρχει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην προσπάθεια απόκτησης του Τι Τζέι Μπρέι από το βράδυ της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου. Η Σαραγόσα ανακοίνωσε την αποχώρηση του 28χρονου γκαρντ, μετά από δύο μήνες συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στην επίσημη τοποθέτηση του ισπανικού συλλόγου επισημαίνεται πως ο αριστερόχειρας περιφερειακός "έφυγε από την ομάδα σήμερα, για να ξεκινήσει μια νέα επαγγελματική πορεία".

Μία κίνηση που σημαίνει επί της ουσίας πως ο παίκτης είναι πολύ πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Αυτό που μένει πλέον είναι να συναινέσει η Μπάγερν στη λύση του συμβολαίου του (είναι το πλέον εύκολο), δεδομένου βέβαια πως στην εκκίνηση της σεζόν ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί τον δανεισμό στη Σαραγόσα.

Από την πλευρά της, η Μπάγερν θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, οπότε κι αναμένεται να πάρει την τελική της απόφαση. Όπως όλα δείχνουν πάντως, θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να "χαλάσει" η μετακίνηση του Τι Τζέι Μπρέι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί βέβαια είναι πως μιλάμε για παίκτη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στη Stoiximan Basket League, αφού φέτος έχει ήδη παίξει εννέα (9) φορές με την Μπάγερν στην EuroLeague -έχει παρέλθει η ημερομηνία για τις... εσωτερικές μετακινήσεις στη διοργάνωση εδώ και ενάμιση μήνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ