ΠΑΟΚ

Πίστωση χρόνου σε Βασιλειάδη

Πίστωση χρόνου σε Βασιλειάδη
Βασιλειάδης-Πεδουλάκης

Θα χρειαστεί ακόμη χρόνο ο Κώστας Βασιλειάδης προκειμένου να μπει στους φουλ ρυθμούς της προετοιμασίας

Ο Βασιλειάδης μετά τη μικρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, μπαίνει σιγά σιγά στο πρόγραμμα της ομάδας, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όμως και ακολουθώντας στη μεγαλύτερη διάρκεια της προπόνησης ειδικό πρόγραμμα.
Σε αντίθεση με τον 24χρονο διεθνή φόργουορντ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Παναγιώτης Καυκής. Ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο μάτι, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους, εκμεταλλεύτηκε το χθεσινό ρεπό και μπήκε ξανά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το πρόγραμμα της ομάδας, που από σήμερα μπήκε πλέον στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, περιλαμβάνει πλέον μόνο πρόγραμμα στο κλειστό γυμναστήριο, με διπλές προπονήσεις καθημερινά.

Κυρίτσης-Χαρίσης έτοιμοι για όλα
Από το Καρπενήσι όπου βρίσκονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, οι νεοαποκτηθέντες αθλητές Αλέξης Κυρίτσης και Χρήστος Χαρίσης μίλησαν για τη σκληρή δουλειά και τους στόχους τους για την φετινή περίοδο.

Αρχικά ο Χρήστος Χαρίσης είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: " Είναι συνηθισμένο να υπάρχει κούραση αυτή την περίοδο, ίσως για τη δική μας περίπτωση είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα, επειδή είμαστε λίγοι, αλλά υπάρχει θέληση και επιθυμία για δουλειά από όλους".

" Να μας βγουν όλους σε καλό. Το βασικό στάδιο είναι σημαντικό, γιατί όσο καλύτερα δουλέψεις, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα βγουν στην πορεία και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια η ομάδα μέσα στη σεζόν. Για αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και το πόσο καλά δουλεύεις".

Ο Αλέξης Κυρίτσης από τη δική του πλευρά τόνισε: " Είναι σημαντική η προετοιμασία, γιατί μπορεί να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, αλλά πρέπει να βρεθούμε και στο γήπεδο κι αυτό θέλει δουλειά και πολλές ώρες προπόνηση".

Καλή η προετοιμασία, αλλά μήπως σας λείπουν τα παιχνίδια;

Χαρίσης: " Ναι, αλλά πάνω από όλα υπάρχει επιθυμία να είναι η ομάδα έτοιμη, να έρθουν όλοι οι παίκτες, να δουλεύουμε και να βρεθούμε μεταξύ μας. Να ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια, να μπορέσουμε όλοι μας να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή. Είναι νωρίς ακόμη, είναι η αρχή… αλλά πάντα υπάρχει αυτή η επιθυμία να μπεις στο γήπεδο και να παίξεις".

Κυρίτσης: " Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι να μπω στο γήπεδο, στο εκπληκτικό γήπεδο του ΠΑΟΚ και να παίξω μπάσκετ. Ειλικρινά ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας".

Τι περιμένετε από τη φετινή σεζόν;

Κυρίτσης: " Ξέρω πολύ καλά που έχω έρθει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα ιστορική, με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν και μία φανέλα πολύ βαριά. Ξέρω και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι κι ελπίζω ότι θα είναι δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν για να βοηθήσουν. Είναι μία ομάδα που χτίζεται από την αρχή και σιγά σιγά ελπίζω κι εύχομαι να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν έχω καμία πίεση, ξέρω ότι ο κόσμος, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικοί, αλλά μου αρέσει να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα, αυτά όμως θέλουμε κι εμείς, αλλά θα χρειαστεί υπομονή".

Χαρίσης: " Ποτέ στην καριέρα μου μέχρι τώρα δεν είπα μεγάλα λόγια. Εχω κάποιους στόχους, οι δικοί μου στόχοι βεβαίως περνούν μέσα από τους στόχους της ομάδας, αλλά μου αρέσει περισσότερο να κάνω μέσα στο γήπεδο δουλειά, να χαμηλώνουμε το κεφάλι και σιγά σιγά, βήμα βήμα να φτάσουμε στο στόχο μας. Η ομάδα είναι νέα και χρειάζεται υπομονή. Να γίνουμε ομάδα, οι ομάδες δεν γίνονται σε 1-2 μήνες, ειδικά για τον ΠΑΟΚ που χτίζεται από την αρχή".

"Για αυτό λέω ότι χρειάζεται υπομονή, εδώ χρειάζεται υπομονή ομάδα που είναι 4-5 χρόνια μαζί, οπότε είναι πολύ φυσιολογικό και στην περίπτωσή μας. Το βασικό για μένα είναι ότι η ομάδα έχει καλά παιδιά και οι ομάδες χτίζονται και από τους χαρακτήρες. Ολοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στο χώρο του μπάσκετ, αλλά εμένα μου αρέσει ότι έστω και από την αρχή φαίνεται να υπάρχει ένα δέσιμο κι ένα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα

".

Τι εύχεστε για τη νέα σεζόν;

Χαρίσης: " Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να γίνουμε ομάδα, να παίξουμε το μπάσκετ που αξίζει και στον καθένα μας, αλλά και στον ΠΑΟΚ και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, πετυχαίνοντας και τους στόχους μας".

Κυρίτσης: " Νομίζω ότι για αρχή το πιο σημαντικό είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας. Να μην έχουμε κανένα σοβαρό τραυματισμό. Να δουλέψουμε σωστά μαζί με το προπονητικό τιμ και τον πρόεδρο, να βάζουμε βραχυπρόθεσμους στόχους, που θα μας οδηγήσουν στον μακροπρόθεσμο στόχο κι ελπίζουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε που έχουμε έρθει, είμαι αισιόδοξος και για αυτό ήρθα στην ομάδα του ΠΑΟΚ".





























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ