ΡΕΘΥΜΝΟ

Πήρε τον Τέρενς Ρόμπερτς

Πήρε τον Τέρενς Ρόμπερτς
Ρόμπερτς

Η ομάδα του Ρεθύμνου συμφώνησε με τον Αμερικανό Τέρενς Ρόμπερτς, απόφοιτο του Σιρακιους

Ο Ρόμπερτς είναι 23 ετών με ύψος 2.02 και απόφοιτος του Σιράκιους Όραντζ, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε συνολικά σε 127 αγώνες από το 2003 ως το 2007 με μέσους όρους 7.6 πόντους και 5.6 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός θα είναι στην Αθήνα για το ματς με το Αιγάλεω, αλλά δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον Πεδουλάκη.
Παράλληλα, ο ΑΓΟΡ εξετάζει και την περίπτωση του Νάντζφεϊ, με τον οποίο ο Πεδουλάκης έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Ρεθύμνου.

Πεδουλάκης: "Πιστεύω στη δουλειά"


Ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας για τον Ρόμπερτς και τη νέα αρχή που κάνει ο ΑΓΟΡ, τόνισε: " Στην κατάσταση που είμαστε, όλα τα παιχνίδια μας είναι δύσκολα. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι καλά φορμαρισμένη, έχει καλή χημεία και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εγώ προσπαθώ ακόμα να μάθω την ομάδα και πάμε ουσιαστικά αν μπορέσουμε να ανατρέψουμε μια κατάσταση. Πιστεύω πολύ στη δουλειά. Με την προσθήκη του Τέρενς Ρόμπερτς που έρχεται για να τον δούμε και με την απόκτηση ενός ακόμα παίχτη, θα γίνουμε τελείως διαφορετικοί".

Ζούζα: "Είμαστε πιο ήρεμοι"

Δηλώσεις έκανε και ο Γιούριτσα Ζούζα: " Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι σίγουρα πιο ήρεμη πλέον. Οι παίχτες είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και προσπαθούμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Αιγάλεω και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ξέρω πολλούς παίχτες από το Αιγάλεω, όπως τον Νικολαϊδη, τον Μάρας, ακόμη και τον Πέτερσον που αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Κροατία. Πιστεύω ότι έχει μια δυνατή έδρα, έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά και κάποιες αδυναμίες, όπως οι περισσότερες ομάδες στην Α1. Εμείς θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στα αδύνατα τους σημεία και να πάρουμε το παιχνίδι".

Όσο για τον Πεδουλάκη, ο Ζούζα είπε: " Τον νέο προπονητή μας τον θυμάμαι πολύ καλά, αφού έχω παίξει ως αντίπαλος του όταν ήταν στο Μακεδονικό. Κατά τη θητεία του στο Περιστέρι μάλιστα συζήτησα με την ομάδα για να παίξω εκεί, όταν ήταν αυτός προπονητής. Τα οικονομικά όμως προβλήματα της ομάδας δεν επέτρεψαν να συνεχιστούν οι επαφές μας. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξέρει καλά την κατηγορία και η πλούσια εμπειρία του σίγουρα θα μας δώσει πολύ μεγάλη βοήθεια".









TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ