ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Μας δίνει ικανοποίηση"

Πιανιτζάνι: "Μας δίνει ικανοποίηση"
Πιανιτζάνι

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του στο β' ημίχρονο του αγώνα με την Σολέ στη Γαλλία (videos)

"Παίξαμε έναν καλό ματς κόντρα σε μία ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα", ήταν το πρώτο σχόλιο του Σιμόνε Πιανιτζάνι αμέσως μετά το ματς

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει η Σιένα τη φετινή σεζόν.

"Στο α' ημίχρονο πληρώσαμε τα επιπλέον ριμπάουντ που τους χαρίσαμε, κάποιες κατοχές και κατάφεραν να έχουν το προβάδισμα. Στην επανάληψη πάντως, καταφέραμε να περιορίσουμε τα λάθη μας, παίξαμε καλά στην άμυνα και κάναμε καλή ομαδική δουλειά", τόνισε ο Πιανιτζάνι και συμπλήρωσε:

" Ήταν σίγουρα ο αγώνας στον οποίο παίξαμε πιο ώριμα μακριά από την έδρα μας και πιστεύω ότι αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μας. Αυτή η νίκη μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση με δεδομένη την δυσκολία του δικού μας ομίλου. Τώρα θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά συνεχίζουμε να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι".

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα της Σολέ με τη Σιένα, αλλά και τις καλύτερες φάσεις από όλους τους αγώνες:

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ