ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Εξαιρετικά δύσκολο"

Πιανιτζάνι: "Εξαιρετικά δύσκολο"

Τις δυσκολίες των αγώνων στο ΣΕΦ αναγνωρίζει ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν χαρακτήρα

Παρ' όλα αυτά εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει το παιχνίδι της απέναντι σε μία ομάδα που έχει εμπειρία και παίζει στην έδρα της.

"Όταν παίζει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, είσαι στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο δυσκολίας. Κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο", τόνισε ο Ιταλός προπονητής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής και συμπλήρωσε:

"Ξεκινάμε λοιπόν με δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Πάντως, όντας σε αυτό το επίπεδο σημαίνει πως έχει ξεπεράσει προβλήματα και δείχνει το χαρακτήρα που απαιτείται για να παίξεις οπουδήποτε.

Παρά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς θα πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που σωματικό μέγεθος και εμπειρία σε αυτό το είδος παιχνιδιού, στη δική της έδρα και έχει μεγάλη οργανωτική ικανότητα στο παιχνίδι της".

Από την πλευρά του ο Μαλίκ Χέρστον επισήμανε: "Θα είναι πολύ δύσκολο ματς γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχουν πολύ μεγάλους παίκτες όπως οι Τεόντοσιτς, Σπανούλης, Νεστέροβιτς και Μπουρούσης. Είναι ψηλή ομάδα, αλλά εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να αντισταθούμε σε οποιονδήποτε".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ