ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Δεμένος με την Σιένα..."

Πιανιτζάνι: "Δεμένος με την Σιένα..."
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να αρνηθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και να παραμείνει στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας...

" Το ενδιαφέρον της Ρεάλ με ευχαρίστησε, καθώς είναι μία αναγνώριση της δουλειάς μου. Ομως είμαι δεμένος με τη Σιένα", ανέφερε αρχικά ο Πιανιτζάνι.

Στη συνέχεια τόνισε: " Ίσως το περασμένο καλοκαίρι, όταν τελείωνε ένας κύκλος για την ομάδα, να είχε περισσότερο νόημα να φύγω. Τώρα όμως είμαι χαρούμενος με το πρότζεκτ που έχουμε σαν σύλλογος και δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω".

Στη συνέχεια μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης: " Δεν πρέπει ποτέ να εστιάζεις σε ένα μόνο παιχνίδι, ειδικά σε ένα φάιναλ φορ όπου όλα είναι πιθανά. Μετρά το ταξίδι μέχρι να φτάσεις εκεί. Είναι ένα κέρδος για όλη την ομάδα και θα μας χρησιμεύσει για την ερχόμενη περίοδο".

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις βλέψεις της εθνικής Ιταλίας, όπου είναι προπονητής στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας: " Έχουμε μία νεανική ομάδα που θα δοκιμαστεί στην πιο ανταγωνιστική διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ σε επίπεδο Ευρωμπάσκετ. Ο Γκαλινάρι, ο Μπαρνιάνι και ο Μπελινέλι είναι παίκτες μεγάλης ποιότητας και το πιο σημαντικό είναι πως θέλουν να βρίσκονται μαζί μας. Ελπίζω να κάνουμε περήφανους τους συμπατριώτες μας".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ